Vækkelse i regnbue-miljø i USA

Angel Colon (til venstre), som overlevede skyderiet på natklubben Pulse i 2016, var med til at lede lovsangen under Freedom March i Washington D.C.

”Vi genvinder regnbuen,” fastslår den kristne organisation Freedom March, som oplever en kristen vækkelse blandt tidligere LGBT-folk. Marchen blev holdt i Washington D.C. den 5. juni.

Mænd og kvinder, som tidligere levede i og identificerede sig som en del af LGBT-miljøet, oplever nu, at der er en regnbue-vækkelse på vej, skriver Christian Post. Den 5. juni mødtes omkring 200 tidligere erklærede LGBT’ere ved Washington Monumentet for at dele deres vidnesbyrd om, hvordan Jesus har forvandlet deres liv.

Sidste år måtte man aflyse en Freedom March på grund af pandemien. I år var mange af deltagerne klædt i T-shirts med regnbue-flag og teksten ”Rainbow Revival” (Regnbue-vækkelse).

En af deltagerne, Angel Colon, som mirakuløst overlevede masseskyderiet på natklubben Pulse i Orlando for fem år siden, sagde til CP, at ”regnbuevækkelsen er et tegn på Guds pagt”.

”Vi genvinder regnbuen. Den er Hans. For os er den noget smukt,” sagde Colon. Han tilføjede: ”Vi er her, og vi er højlydte, så verden kan lære, at regnbuen er noget smukt. Og vi bør ikke skamme os over, hvad den virkelig er.”

Angel Colon er en af mange amerikanere, som har valgt at forlade LGBT for at følge Jesus. Men han har stadig stor kærlighed til regnbuesamfundet. ”Især nu i Pride-måneden vil vi gerne sige til LGBT-samfundet, at vi elsker jer,” fastslog Angel Colon.