Gratis sommertilbud på Læsø

Barnets Blå Hus hjælper familier, der har brug for gode ferieoplevelser.

Børn på Læsø og deres forældre har i uge 27-31 mulighed for at få gode oplevelser sammen – lige fra en tur i zoologisk have til biografhygge og udflugt til Blokhus. Det er Barnets Blå Hus på Læsø, som arrangerer de gratis ture, oplyser Blå Kors Danmark.

Sidste sommer havde Barnets Blå Hus i Frederikshavn rigtig gode erfaringer med at arrangere familieture i sommermånederne.

Nu vil også Barnets Blå Hus på Læsø være med til at sikre, at børn får gode oplevelser i ferien.

De gratis aktiviteter finder sted hver tirsdag og torsdag i uge 27-31. Hver tirsdag bliver der en udflugt på Læsø, mens det om torsdagen er en tur til fastlandet, med blandt andet besøg i Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium og Blokhus.

”For nogle børn er sommerferien ikke den sjoveste tid. Mange er overladt til dem selv og har det måske sværere, end de normalt har, fordi de keder sig derhjemme meget af ferien.

Vi synes, det er vigtigt, at der foregår nogle aktiviteter for hele familien, så børnene kan få nogle gode oplevelser sammen med deres forældre og søskende,” siger Helle Marckstrøm, der arbejder som psykoterapeut i Barnets Blå Hus på Læsø.

Barnets Blå Hus

Barnets Blå Hus er et tilbud om terapi og støtte til børn, der vokser op med alkohol- og stofmisbrug i familien. Sommeraktiviteterne er dog målrettet familier i et bredere perspektiv.

”Turene er for alle familier, som har brug for et frirum, hvor de kan være sammen og opleve nogle gode ting sammen i sommerferien,” siger Helle Marckstrøm.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Man kan finde en oversigt over alle udflugter og læse om tilmelding på www.barnetsblaahus.dk/laesoe/sommer