Adoptivbarn, pro life-aktivist og plejemor blev Mrs. Universe

”Gud være ære i al evighed. Amen,” skrev Victoria Petersen på Facebook, da hun blev kronet som Mrs. Universe.

– Min mor var modig nok til at vælge mig, selv om hun var blevet gravid ved et overgreb.

Det udtalte Victoria Petersen, som i juli vandt titlen som Mrs. Minnesota Universe i en skønhedskonkurrence for ”hæderlige gifte kvinder fra 20 år og opefter”. Vinderen får mulighed for at præsentere det, hun brænder for, og denne mulighed udnytter Victoria Petersen til at tale de ufødtes og adopteredes sag.

På Facebook takker Victoria Petersen Gud for det, han har gjort i hendes liv. Samtidig roser hun sin mor, der valgte ikke at abortere hende – og hun takker den familie, der adopterede hende som 12-årig. Victorias adoptivfar førte hende op ad kirkegulvet, da hun blev gift med sin Jacob, og de to er nu selv plejeforældre.

Victoria er grundlægger af organisationen Bring Beloved, som hjælper plejebørn og bekræfter dem i deres værdi som børn af Gud.

Hun er også aktiv i America’s Kids Belong, som hjælper plejebørn til at finde de rigtige hjem, før de fylder 18 år.