Igen bibelcamping på Sarons Slette

Efter 2 års pause afholdes der igen bibelcamping på Sarons Slette i Nordjylland.

Der har været afholdt bibelcamping på Sarons Slette i 37 år, og efter en ufrivillig pause grundet corona er man nu klar igen og afholder en mindre bibelcamping fra 8.-11. september.

– Vi prøver, med denne lille camping, at få sat skub i vores bibelcamping igen, fortæller Poul Thomsen, som står for bibelcampingen.

– Den ligger lidt senere på året, end den plejer, men det er fordi vi har håbet, at alt så var lukket op igen – og det er det heldigvis, siger han.
Ønsket er, at man så næste år igen kan have bibelcamping som tidligere, i juli måned.

Besøg fra Norge

Den lille bibelcamping kommer til at være en mindre udgave af den traditionelle camping. Der vil være forkyndelse om formiddagen, kaffemøde om eftermiddagen, med vidnesbyrd og andre indslag. Om aftenen er der så evangelisk møde, hvor man bl.a. får besøg af Rune Edvardsen fra Norge. Han er søn af den meget kendte forkynder Aril Edvardsen.

Derudover taler Bent Døsing, Simon Griis og Poul Thomsen selv. Man kan også glæde sig til Evangeliets Gyldne sange, og det hele foregår i afslappede omgivelser.

Campen er for alle, uanset alder og kirkeretning. Der vil i år ikke være børnearbejde, da det ikke længere er sommerferie, men alle er velkomne på lejren. Der er masser af plads til at komme med sin campingvogn, og der er også enkelte ledige værelser endnu.

Håber på god opbakning

– Vi håber, at vi kan samle omkring 100 mennesker, siger Poul Thomsen, som ser rigtig meget frem til at kunne afholde den populære camping igen.

– Vi plejer at være omkring 600, men det forventer vi ikke i år, da vi jo holder det på et senere tidspunkt end vi plejer, hvor mange er tilbage på arbejde igen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er ingen tilmeldingsfrist, så man kan ankomme helt op til startdatoen. Vil man have værelse, skal man dog kontakte Sarons Slette hurtigst muligt.