Lederevent bliver både digitalt og lokalt

Global Leadership Summit foregår i år den 29. oktober og 6. november.

Landsleder Søren Würtz

Før corona mødtes 7-800 ledere med vidt forskellig baggrund til store livekonferencer i København og Aarhus. Sidste år blev konferencerne i Danmark gennemført 100% digitalt. I år skal den digitale transmission sendes ud til mange fysiske samlinger i Danmark, fortæller landsleder Søren Würtz.

Hybrid-modellen, altså den digitale transmission af GLS-konferencen til mange GLS-hubs (fysiske samlinger) vil foregå på samme tidspunkt.

Arrangørerne har udfordret en del kirker, virksomheder og organisationer til et samarbejde om at gøre GLS mere fysisk tilgængelig for de danske deltagere.

– Der er nu 20 organisationer i Danmark, som har sagt ja til at fungere som GLS-hubs. Det betyder, at de udlåner lokaler og stiller op med deres frivillige serviceteams til betjening af GLS-deltagere.

Foreløbigt har 10 GLS-Hubs tilbudt at være åbne hubs, således at deres adresser er tilgængelige via den offentlige GLS21 billetside, men arrangørerne arbejder på at få flere GLS-Hubs landet over, oplyser Søren Würtz.

Temaerne på GLS21 er blandt andet: Mental sundhed, Kreativitet, Ledelse i smerte, uvished og kaos, Mod, vilje og passion, Vaner udfordres, samt Karakter og integritet.

Mere info om årets GLS i Danmark kan findes på gln.dk