Lederskifte i Kristent Pædagogisk Institut

Kristent pædagogisk institut (KPI) har lederskifte den 1. oktober 2021, hvor cand. mag. Hanne Terp Legarth afløser Carsten Hjort Pedersen.

Institutionsleder Carsten Hjort Pedersen har valgt at gå på pension efter at have haft posten i 22 år. Carsten har igennem årene bidraget til debatten om pædagogik, påvirkning med respekt og åndsfrihed i den kirkelige debat.

Der afholdes afskedsreception for Carsten Hjort Pedersen ved KPI’s generalforsamling den 24. september. Det foregår i Oasekirken i Silkeborg. Den 1. oktober er der reception for Carsten på Johannesskolen i Hillerød, hvor han har haft kontor i alle årene.

Hanne Terp Legarth får lidt overlapning sammen med sin forgænger, for selv om Carsten Hjort Pedersen stopper med foredrag den 1. oktober, er han ansat til 15. oktober for at hjælpe den nye leder i gang.