Naturserie hylder Skaberen

Dokumentaren The Riot and the Dance er smuk og belærende underholdning for hele familien.

Den kristne biolog Gordon Wilson er den morsomme fortæller i den trosbaserede naturserie The Riot and the Dance (oprøret og dansen). Titlen stammer fra en biologibog, som Wilson udgav i 2014.

Første del af serien handler om landjorden og dens dyr, mens anden del handler om havet og havdyrene.

Finansieres af donorer

Den nye naturserie finansieres ved crowdfunding ligesom den populære Jesusfilm-serie The Chosen.

Dr. Gordon Wilson rejser i dokumentaren The Riot and the Dance verden rundt for at fortælle om skaberværket.

Dr. Gordon Wilson har i et interview med The Christian Post (CP) fortalt, at arbejdet med naturdokumentaren er ”en drøm, der er blevet til virkelighed.”

“For en forsker og dyreven er der intet, som kan sammenlignes med det at drage på eventyr i naturen. Og nu kan jeg takket være et fantastisk produktionsteam tage millioner af familier med på turen, og prise skaberværket og kunstneren bag hvert eneste fantastisk skabning,” siger Gordon Wilson, der glæder sig over den store opbakning til projektet.

The Riot and the Dance har nu modtaget over $117.000. Målet er at indsamle 1 million dollars til dækning af produktionsudgifterne.

Biologen Gordon Wilson er den morsomme fortæller i naturserien The Riot and the Dance

En lovsang til Gud

Flere kristne kendisser som Kirk Cameron, Kanye West, og produceren af The Chosen, Dallas Jenkins, anbefaler naturserien.

”Lad os lære vore børn at elske naturen og passe bedre på den. Men den skal også fejres. Det er som en lovsangsoplevelse. Jeg føler, at jeg elsker Gud mere og ønsker at tilbede ham mere på grund af de fantastiske ting, som denne dokumentarserie viser mig,” siger Dallas Jenkins.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Rapperen Kanye West har givet tilladelse til, at producenterne må bruge hans sang “Selah” i seriens trailer.

The Riot and the Dance kan købes som DVD på Amazon.com