Anika Follmann stopper som landsleder i Børne- og UngdomsOase

Annika Follmann Sørensen stopper som landsleder i Børne- og UngdomsOase ved udgangen af november.

Anika Follmann Sørensen stopper som landsleder i Børne- og UngdomsOase (BUO) efter eget ønske. Det sker ved udgangen af november 2021 efter fire år på posten.

Siden 1. oktober 2017 har Anika Follmann Sørensen været landsleder hos Børne- og UngdomsOase (BUO). Men ved udgangen af november måned i år forlader hun efter eget ønske jobbet.

Om sit valg siger Anika: ”Mine tanker om at stoppe som landsleder har været et stykke tid undervejs, og jeg er afklaret omkring, at det er rigtigt for mig at give stafetten videre nu. Jeg glæder mig over alt det gode, der sker i BUO; både på lejre og rundt om i netværket.

Jeg vil i den grad savne den dygtige stab og alle de frivillige, der er med til at skabe rammer og muligheder for at bringe evangeliet ud blandt børn og unge”.

Tak fra DanskOase

På vegne af bestyrelsen meddeler formand Jane Baumgartner: ”Anika Follmann har ydet en fantastisk indsats som landsleder og har på mange områder løftet BUO’s arbejde ud i netværket og banet vejen for nye initiativer og arbejdsområder, som både Familielaboratoriet og Konfi ToGo vidner om.

Vi er i bestyrelsen taknemmelige for alt, Anika har givet BUO med sit stærke visionære blik og det medfølende hjerte, hun udviser for den enkelte medarbejder. Hun vil blive savnet!”.

På vegne af DanskOase udtaler generalsekretær Ruben Dalsgaard: ”Vi glæder os over, at vi fortsat skal møde Anika på SommerOase og andre steder, hvor BUO har en finger med i spillet.

Selvom Anika giver landslederfaklen videre, er hun stadig barn af Oasebevægelsen. Det kommer man ikke sådan lige over”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Opvokset i Oase

Før jobbet som landsleder i Børne- og UngdomsOase var Anika afdelingsleder af et botilbud hos Kirkens Korshær.

Hun er opvokset i DanskOase og har gennem en lang årrække været engageret i Børne- og UngdomsOase, hvor hun blandt andet har siddet i bestyrelsen.
Anika Follmann Sørensen har en professionsbachelor i diakoni og socialpædagogik og en kandidat i socialt arbejde.

Hun har bred erfaring inden for frivilligt socialt og kirkeligt arbejde og med ledelse af såvel frivillige som ansatte. BUO’s bestyrelse er gået i gang med processen omkring ansættelse af en ny landsleder, og der vil i løbet af de kommende uger komme et jobopslag.


Artiklen fortsætter efter annoncen: