Ny økonomidirektør i Mission Øst

Annette Them Serup er netop ansat som administrations- og økonomidirektør på Mission Østs hovedkontor i Hellerup.

Hun kommer fra en stilling som regnskabschef i Mellemfolkeligt Samvirke og har tidligere været ansat i Dansk Røde Kors, Det Internationale Råd for Rehabilitering af Torturofre (IRCT) og revisionsfirmaet Deloitte.

Annette Them Serup er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og exam.art. i Østasien Områdestudier.

Karrieren i ngo-branchen er ikke tilfældig:

– Det giver noget ekstra at arbejde for et højere formål; at hjælpe mennesker og gøre verden til et bedre sted, siger hun.
Annette Serup skal nu styre et årligt budget på 79 millioner kroner (2020), som går til arbejdet med hundredtusindvis af mennesker i Afghanistan, Armenien, Irak, Libanon, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan. Privat er hun gift med Kim Them Serup, som hun har to voksne børn sammen med. Parret nyder lange cykelture på Europas landeveje.