Ny forstander på Diakonhøjskolen

Diakonhøjskolen i Aarhus har ansat Jacob Zakarias Eyermann som ny forstander.

Han har siden 2014 været ansat som forstander på Silkeborg Højskole. Nu flytter han og hustruen Marie med deres tre børn ind i forstanderboligen på Diakonhøjskolen.

FDF’er og højskolemand

Jacob Eyermann er 45 år, uddannet teolog, journalist og ordineret som præst. Han har været en del af censorkorpset på 3K-uddannelsen.

”Jeg er rundet af FDF og de frivillige kirkelige organisationer og så af den højskolebevægelse, som jeg de sidste 10 år har været en del af. Begge dele tager jeg med mig i mit nye hverv som forstander, og det vil også præge den måde, jeg tænker uddannelse og værdigrundlag på”.

Jacob Eyermann afløser 1. november Jens Maibom Pedersen, der efter 14 år på posten har fået lyst til at prøve kræfter med præstegerningen på fuld tid og har fået embede i Holme Kirke, syd for Aarhus.

”Diakonhøjskolen er et herligt sted, og jeg har været glad for at gå på arbejde hver eneste dag i mere end 14 år. Jacob kan roligt glæde sig til godt samarbejde med dygtige og dedikerede kolleger, en af landets største professionshøjskoler VIA UC og et stort og engageret bagland,” siger Jens Maibom Pedersen.