Finurlig bog om Jensus

Forfatter Mikkel Sommer har udgivet en lidt finurlig bog ”Jensus hjælper til”. En meget enkel bog, med store illustrationer.

Den handler om Jensus – som hedder Jensus, fordi hans far hedder Jens, og hans mor hedder Susanne, og de kunne begge to rigtig godt lide deres egne navne.

Jensus er en mand, som gerne vil hjælpe andre og være et godt menneske, men som ikke lykkes så godt med det, som han gerne vil. Vi følger ham en enkelt dag, hvor han møder forskellige mennesker på sin vej og hvad det fører med sig. Han går på kærnemælk, deler speltboller og fiskefrikadeller ud til fremmede og genopliver en død due, så godt han nu kan …og man kan finde hentydninger til det nye testamente i hans fortælling.

Bogen er enkel, letlæselig og giver anledning til en snak om livssyn og værdier og vores opfattelse af livet og de ting vi møder. Den er egnet fra 5 år.

Om bogens tegner og forfatter:

Mikkel Sommer har siden 2009 arbejdet som illustrator og tegneserieskaber. Han har tegnet for bl.a. The New York Times og The New Yorker samt illustreret en lang række børnebøger og skabt anmelderroste tegneserier for både danske og udenlandske forlag. I 2017 modtog Mikkel Sommer Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat, der gav ham mulighed for at koncentrere sig om sine hjerteprojekter. Et af disse er Jensus hjælper til, der markerer hans debut som børnebogsforfatter.

Mikkel Sommer: Jensus hjælper til. 24 sider. 139,95 kr.
Udgivet af forlaget Forlæns