Julens budskab i børnehøjde

”Johans Julekrybbe” er en sød og enkel julefortælling af Bodil Sangill om Johan og hans mor, som leger sig gennem juleevangeliet, ved hjælp af en fysisk julekrybbe, med alle de kendte personer fra Bibelen.

Dette er en fortælling, som får julens budskab ned i børnehøjde, og med fine illustrationer af Susanne Lodahl Sigaard. Den er ikke lang og uoverskuelig, og den kan give anledning til gode snakke med barnet, om jul og julens betydning. Bogen kan læses for børn helt ned til 2-3 års alderen.

Bodil Sangill er børnebogsforfatter og siger selv om bogen:

”December måned er for mange børnefamilier tæt pakket med en masse gode juleforberedelser – så mange, at julens helt store budskab måske ender med at få en langt mindre plads, end man havde tænkt sig. Børn er udstyret med en særlig sensitivitet, der gør, at de i høj grad kan fornemme og tilegne sig juleevangeliets glæde og tryghed. Børn elsker at høre den samme bog igen og igen. Dertil kommer, at der ikke er noget, der kan få skuldrene ned hos os voksne, som at fordybe sig i en billedbog sammen med et barn.

Bogen er udkommet på Mellemgaard forlag og kan købes både som almindelig bog og e-bog til henholdsvis 150 kr. og 120 kr.