To søde små bibelbøger der taler til sanserne

Forlaget Scandinavia har netop udgivet to små bøger til de allermindste børn mellem 0-2 år.

Første lille bibel

”Min bløde bibel” er en stofbibel, med ”knitrende” sider. Den er med små enkle sætninger om Guds kærlighed, med udgangspunkt i kendte historier fra Bibelen: Moses, Noah, David og selvfølelig også Jesus. En meget enkel måde til barnets første møde med Bibelen – og barnet kan nemt selv tage fat om den og sidde med den. De kraftige farver vil helt sikkert fange barnets opmærksomhed, og den er lavet helt uden skadelige stoffer, så der sker ikke noget, hvis den kommer i munden på barnet. Den er beregnet til børn fra 0-2 år.

Sprøjte vand bog

”Plask og se Noahs ark” er en ”sprøjte vand – badebog” – dvs. en bog barnet kan have med i bad.

Det er Noahs ark, fortalt på en sød og enkel måde, hvor der er et enkelt dyr på hver side, som er hvidt. Når man så putter vand på, får dyret farve. Efter et stykke tid, bliver farverne hvide igen og så kan bogen bruges ved næste bad eller i leg med vand.

En sjov måde at fortælle bibelhistorie på, beregnet til børn på 1-2 år. Den er også meget farvestrålende og vil nemt fange barnets opmærksomhed.

Den nye badebibel fra Scandinavia har en ekstra funktion ved farveskiftende sider. En del af illustrationerne er gemt bag et frostet hvidt lag. Først når der påføres vand, afsløres det fulde billede. Efter et stykke tid skifter farverne tilbage til hvidt. Tiltænkt børn i alderen 1-2 år.

Begge bøger fås hos forlaget scandinavia og koster 99,-kr. stykket.