Julefest for singler i Aarhus

Den 11. december er der julefrokost for singler i Aarhus. Modelfoto

Der er julefest i Aarhus lørdag den 11. december kl. 17-02. Festen foregår i Missionshuset Tabor i salen ovenpå på Vølundsvej 8, 8230 Aabyhøj i Aarhus. Julefrokosten er for singler med forskellig kirkelig baggrund i hele landet.

I en meddelelse, der er skrevet på Facebook, står der, at der er plads til 150 deltagere. Men sagen er faktisk den, at lokalet til julefesten er godkendt til 150 mennesker. Så der er plads til færre spisende gæster.

I skrivende stund er der 66 tilmeldte, og der er samkørsel fra Randers, Aalborg, Thisted, Bjerringbro, Horsens, Vejle, Nyborg, Grindsted, Esbjerg og Brande.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er 1. december, eller når pladserne er fyldt op. Prisen er 200 kroner for mad og drikke.

Betaling kan ske til Lisbeth Møller Uhd Jepsen på MobilePay-nummeret 31956602, og man er først tilmeldt ved betaling. Man er velkommen til at ringe eller skrive til Lisbeth ved spørgsmål.

Festens arrangør er Facebook-gruppen RADIKALE KRISTNE SINGLER. Har man interesse i at følge med i invitationer til andre arrangementer, så kan man melde sig ind i Facebook-gruppen RADIKALE KRISTNE SINGLER.

Festens arrangører kommer i forskellige kirker: Elisabeth Victoria Muhlig i Troens Ord i Brande, Michael Munk Jensen i Bykirken Vejle og Lisbeth Møller Uhd Jepsen i CityKirken Århus.

Lisbeth Møller Uhd Jepsen er en af arrangørerne af julefrokosten.

Alkoholfri fest

Der serveres ingen alkohol til festen. Lokationen for festen, Missionshuset Tabor, har en politik om, at der ikke må drikkes noget stærkere end cider.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Jeg synes personligt, at vi som kristne gerne skulle kunne feste uden alkohol. Også for at folk, der har haft et problem med alkohol, kan være der uden at blive fristet,” siger Lisbeth Møller Uhd Jepsen.

Fremtidige arrangementer

Facebook-gruppen RADIKALE KRISTNE SINGLER har i skrivende stund 248 medlemmer. Den blev oprettet den 11. marts 2016.

Julefesten den 11. december er ikke det eneste arrangement, der brygges på, fortæller Lisbeth Møller Uhd Jepsen:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Michael og jeg i gang med at finde ud af, hvor meget vi vil arrangere fremadrettet. Det kunne være sommerfester og at invitere med til UNO-arrangementer (Indre Missions singlearbejde, red.). Det er fint at arrangere selv, men vi vil også gerne bakke op om og deltage i andres initiativer”.