Chrissys musikdrøm blev til virkelighed gennem tillid til Gud

.

Chrissy Kristensen er aktuel med sin første musikudgivelse, og flere er på vej. Men før hun nåede så langt, måtte hun opgive sit rockband og stole på Guds ledelse.

38-årige Chrissy Kristensen er lærer på Mariager højskole, men også sanger og sangskriver af hjertet. Hun har netop udgivet en af sine nye sange af fem i alt. Jeg møder Chrissy på Mariager højskole på en smuk solskinsdag, til en snak om vejen til hendes nye musikudgivelse.

– Jeg har altid bare haft en drøm om at synge, for det var det, jeg elskede mest. Men jeg jagtede det ikke professionelt, fortæller Chrissy.

Chrissy fik i stedet en butiksuddannelse, og mens hun søgte butiksarbejde, blev hun kaldet til at arbejde som ungdomspræst i Citykirken i Århus. En opgave, hun aldrig havde set komme, men som hun elskede, og som også har ført hende til jobbet som lærer på Mariager højskole.

Læs resten af artiklen på udf.nu