I weekenden afgøres det, om Martin Henriksen eller Messerschmidt vinder

Morten Messerschmidt har bekendt sin kristne tro.

Hvad enten det bliver Morten Messerschmidt eller Martin Henriksen, der i weekenden bliver valgt til formand for Dansk Folkeparti, så får partiet en bekendende kristen leder.

Morten Messerschmidt fortæller i en af de små korte bøger fra forlaget Eksistensen ”Kristendommen ifølge…” om sin egen udvikling til en kristen tro.

Han fortæller, at han som ung var påvirket af ateismen, men senere blev påvirket af de to DF-præster Langballe og Karup.

Han blev også påvirket af både Grundtvig og Kierkegaard, og det hjalp ham til at gøre op med ungdommens sværmerier med kulturradikalismen, og han indså, hvordan individualismen og postmodernismen i virkeligheden er meget farlig for Danmark.

I bogen bekender han:

”Man er ikke kristen, fordi kristendommen er bedre end andre religioner, der som varer på supermarkedets hylder kan vejes og vægtes som et forbrugsgode. Nej, man er kristen, fordi forkyndelsen om Jesus Kristus som Guds søn og menneskets frelser, der døde på korset for vor skyld, er sand,” fastslår Morten Messerschmidt.

Henriksens bog om tro

Hans største modkandidat til posten som formand for Dansk Folkeparti er Martin Henriksen.

Han var som folketingspolitiker mest kendt for sin modstand imod muslimsk indvandring og indflydelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ved valget i juni 2019 mistede Dansk Folkeparti så mange stemmer, at bl.a. Martin Henriksen røg ud af folketinget.

Han blev dog for nylig valgt til byrådet i sin hjemkommune. Og han har planer om at vende tilbage til folketinget, når partiet igen får den tidligere opbakning.

I tænke-pausen udenfor folketinget benyttede Martin Henriksen muligheden for at fordybe sig i kristendommen. Systematisk læste han Bibelen igennem og fik endda Frikirkenets generalsekretær til at give ham et kursus i kristendom.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det førte til en hel bog, hvor Martin Henriksen forsøger at give det videre, som han selv har lært.

Bogen hedder simpelthen ”Vil du med på en rejse igennem kristendommen?” Efter anbefaling sendte han manuskriptet til Udfordringens forlag, som udgav bogen i 2021. Bogen kan købes på Hosianna.dk.