København: Klimakonference på Dansk Bibel-Institut

Mikael Jarnvig. Foto: Niels Aage Skovbo

Den 28. april holder Dansk Bibel-Institut på Leifsgade 33, København S en klimakonference med oplæg af meteorologen Mikael Jarnvig og teologerne Jens Bruun Kofoed og Uffe Kronborg, der alle har arbejdet med emnet klima fra hver sin vinkel.

I oplægget til konferencen hedder det: ”Går du og bekymrer dig over klimaet — eller læner du dig tilbage og tænker, at Gud jo nok skaber en ny jord før eller siden? Hvilke fakta har vi at holde os til?

Som kristne har vi også et ansvar for den planet, vi kalder vores hjem — Jorden. Hvad siger Bibelen om, hvordan vi skal forholde os til klimaudfordringen?”

Mikael Jarnvig skal holde oplæg om: Hvad sker der med klimaet – og hvor alvorligt er det? Herefter holder de to teologer oplæg om kristnes ansvar for jorden og et kristent og holistisk natursyn, før det hele rundes af med en panedebat ved de tre foredragsholdere.

Det koster 250 kr. at deltage i klimakonferencen. Dog er det gratis for studerende uden SU og for pensionister.

Dansk Bibel-Institut har måttet aflyse det planlagte Januarkursus den 27.-29. januar 2022 på grund af restriktioner og høje smittetal.