LederOase udskydes til marts

Fra en tidligere LederOase, hvor man ikke skulle bruge mundbind.

Hvert år i januar holder DanskOase en LederOase. I år var den planlagt til den 28.-29. januar, men nu udskydes arrangementet til marts. Præstenetværkssamling og repræsentantskabsmøde fastholdes dog den 28. januar, men afholdes online.

– Vi har taget beslutningen om at udskyde, fordi vi kan mærke en tilbageholdenhed med at deltage i denne type arrangementer under det nuværende høje smittetryk. Den tilbageholdenhed er synlig både i antallet af nuværende tilmeldte til LederOase og på de meldinger, vi får fra netværket, fortæller ledelsen i en mail.

– Principielt ville vi med de pr. 16/1 lettede restriktioner kunne afholde LederOase, men vi vurderer, at det ville være med væsentligt reduceret i antal deltagere, og den fællesskabs- og netværksdynamik, som vi gerne vil have i LederOase, ville være svær at opretholde, forklarer Oase-ledelsen, som ser frem til istedet at kunne samle mange til ”en rigtig god og inspirerende LederOase med lovsang, fællesskab og netværk” den 18.-19. marts.
De, der så ikke kan deltage, kan få deres billet refunderet.