Jacob på efterskole får kontrakt med Esbjerg fB

Jacob Jensen med Esbjerg-trøjen, som han håber at spille mange kampe i. Foto: www.efb.dk

15-årige Jacob Jensen har netop underskrevet sin første kontrakt med Esbjerg fB. Og talentet tager troen på Jesus med overalt, hvor han er.

Men Jacob Jensen er opvokset på Bornholm, hvor han tidligere har spillet i Rønne IK. Så hvordan endte han i den modsatte ende af landet?

– Tilbage i starten af 2020 var jeg til min første prøvetræning inde i Esbjerg. Mens jeg trænede i Esbjerg, boede jeg på SE. På den måde kunne jeg finde ud af, om Esbjerg var et godt sted at være, og om Esbjerg overhovedet ville have mig som fodboldspiller.

– Og så kunne jeg også prøve at gå på Sydvestjyllands Efterskole (SE) som elev. Der var jeg i en uge og fandt hurtigt ud af, at SE var en god efterskole, og at jeg godt kunne trives der. Esbjerg var også interesseret i mig og de vil mig på deres hold. Derfor endte jeg på SE, forklarer han og understreger hvor glad han er for at gå på efterskolen:

– SE er en god efterskole, og jeg er omgivet af en masse fede elever, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg tror, det har været en lidt blandet start for mig, da jeg startede, fordi jeg skulle falde ind i to forskellige miljøer, som jeg slet ikke var vant til. Jeg kommer fra Bornholm og har aldrig prøvet at dyrke sport på eliteniveau, så at jeg skulle falde ind i et elitemiljø og starte på en efterskole har været svært og krævende, indrømmer han.

Læs resten af artiklen her: på udf.nu