Bibler til ukrainske børn

Forlaget Scandinavia vil trykke ukrainske børnebibler og aktivitetsbibler til de yngste flygtninge i Danmark. De opfordrer derfor danskere til at lave forhåndsbestillinger.

– Mange ukrainere er allerede kommet til Danmark og endnu flere vil snart blive en del af vores samfund – primært kvinder og børn. Med tilladelse fra Bibelselskabet i Ukraine tilbyder vi nu 3 børnebibler på ukrainsk, som du kan bestille og distribuere til de ukrainske familier, du kommer i kontakt med – enten som privatperson, kirke eller organisation, skriver forlaget.
En håbets gave

– Lad os give de ukrainske flygtningebørn en håbets gave i den håbløse situation, de er i. Lad os benytte denne lejlighed til at nå ud til dem med evangeliet, opfordrer forlaget, som lige nu samler bestillinger til trykning i april. Bøgerne vil så være klar til levering i maj/juni 2022.
Der er tale om 1) Børneaktivitetsbibler for alderen 4-7; 2) Børneaktivitetsbibler for alderen 7+ og 3) en Børnebibel med bibelvers (alder 6-8).

De ukrainsk-sprogede børnebibler kan bestilles på https://www.scandinavia.as/ukraine