Støttekoncert til fordel for Ukraine i Skjern Bykirke

Skjern Bykirke danner tirsdag 5. april kl. 19.00 rammen om en støttekoncert, hvor de to orkestre Iversen Band & Dylans Gospel optræder i den store kirkesal med plads til 550 personer.

Entréen går ubeskåret til at afhjælpe den humanitære krise i og omkring Ukraine. Hjælpen formidles gennem Dansk Europamission. Til koncerten får gæsterne mulighed for at møde en række repræsentanter for Dansk Europamission. Da det er en støttekoncert, udlånes lokaliteterne gratis, ligesom også de to orkestre, teknik- og PR-personalet arbejder gratis.

Det går støtten til:

Dansk Europamissions lokale projektpartnere har medarbejdere i marken, som kæmper mod den øgede vold og den voksende humanitære krise. Der uddeles mad og hjælp til nødlidende inde i Ukraine. Sammen med kirker og frivillige samler Dansk Europamissions lokale partnerorganisation desuden flygtninge op ved grænserne til Polen og Moldova, tilbyder dem midlertidigt husly og mad og hjælper dem med at finde et mere permanent sted at bo. Læs mere på www.forfulgtekristne.dk

Koncerten foregår i Skjern Bykirke, Nygade 52, Skjern.

Entré: 150 kr (50 kr for unge under 18).