Ny LM-frimenighed i Kolding

Ved en stiftende generalforsamling den 30. januar blev Kolding Bykirke oprettet som en frimenighed i Luthersk Mission. Menigheden mødes nu to søndage om måneden kl. 10.00 på Apostolsk Højskole, Lykkegårdsvej 100, 1. sal i Kolding.

Med Kolding Bykirke er der nu 25 LM-frimenigheder i Danmark. Kolding Bykirke er et supplement til Kolding LM, der fortsat mødes torsdag aften. Over halvdelen i frimenigheden ønsker at komme begge steder, skriver LM på hjemmesiden.

Mange børnefamilier

Underviser og ph.d-studerende i systematisk teologi Michael Agerbo Mørch er en af de 50 personer, der har været med i opstarten af den nye frimenighed. Han har selv tre mindre børn og udtrykker håbet om, at børnene vil få glæde af den nye menighed.

”En af hovedbegrundelserne for at danne søndagsfællesskabet er, at man gerne vil have en menighed, hvor børnekirke-arbejdet kan være i centrum. Vi ønsker, at vores børn kan få hinanden som venner, og at de venskaber kan blive så stærke, at de kan følge hinanden gennem livet,” siger Michael Agerbo Mørch til LM.

Kolding Bykirke har gudstjenester de følgende søndage indtil sommeren 2022: 27. marts; 17. april (Påske); 24. april; 8. maj; 22. maj; 4. juni og 19. juni.

Prædikanten er kvalitetschef Henrik Jensen, som også er en del af kirkeledelsen, oplyser Nikolai Kaarsholm fra Kolding Bykirke.