Malerier og visdomsord fra Gud

Lise Hjorth Michelsen er tegner og har udgivet en række bøger med malerier og visdomsord, som hun har oplevet at få fra Gud.

Lise startede med at male med fingrene, men begyndte senere at bruge pensel og spartel. Når malerierne var lavet, oplevede hun at få titel og visdomsord straks, når hun så på malerierne. Hun oplevede siden, at Gud bad hende udgive bøger med malerier og visdomsord.

Hun udgiver nu tre bøger med malerier og visdomsord, hun har oplevet at få i perioden 1995-2004, 2010-2012 og 2014-2015.Malerierne er farverige og beskrivende, og de ledsages af et visdomsord, som for det meste består af nogle få linjer, men som siger meget. Malerierne giver også mulighed for, at man som beskuer selv kan fordybe sig og få sin egen oplevelse af det enkelte maleri. Alle malerierne egner sig som basis for en meditation og samtale med Gud.

Derudover har hun lavet en opsamlingsbog, ”Guds tegn på min vej”. Denne bog indeholder essensen af de første seks bøger og strækker sig fra 1984 til 2021. Denne bog indeholder ikke så mange malerier, men har givet mere plads til de ord, Lise oplever, at Gud har talt gennem tiden. Hun tager læseren med på sin rejse med tilblivelsen af malerierne og de tilhørende visdomsord.

Om denne bog siger hun selv: ”Vi er på vej ind i en ny tid, hvor Jesus er tilbage på jorden, og opgøret mellem lyset og mørket vil finde sted, som Biblen har sagt. Når det sker, vil Tegnet blive vist på himlen, så alle kan se, at det er nu, det gælder”.

Alle bøgerne kan købes på www.forlaget-virk.dk, hos boghandler eller på diverse sider på nettet. Det er også muligt at købe kort med nogle af de malerier, hun har lavet.