Nigeria: Sikkerhedsvagt dræbt, tre voksne og to børn bortført

Rita Chizoba Ben Igiri blev bortført fra Jos. Foto: Morning Star News

En sikkerhedsvagt blev dræbt, da præsten Joseph Akeke fra St. John’s Catholic Church i Kaduna blev bortført den 8. marts. Samme dag blev også to kvinder og to børn bortført, og en tilfældig mand blev dræbt af skud.

Angrebet fandt sted i det overvejende kristne område, skriver Morning Star News, der fik sms’er fra fire lokale borgere. En af dem, Chinyere Onyewaku, skrev: “Dette er de udfordringer, vi står overfor som kristne i Nigeria.”

Endnu en bortførelse fandt sted i Jos. Her blev en kristen andetårsstuderende ved universitetet, Rita Chizoba Ben Igiri, bortført af bevæbnede mænd kort efter midnat, skrev en medstuderende ved navn Gideon Bright Paul til Morning Star News.