Simon Jacobsen 75 år

Simon Jacobsen, den tidligere leder for GOD TV i Skandinavien, fyldte 75 år den 15. marts.

Efter to år som frivillig ambassadør for GOD TV blev Simon Jacobsen indsat som nordisk chef, og han arbejdede ihærdigt for kanalens udbredelse over hele Norden. Som leder rejste Simon i 15 år på kryds og tværs i Danmark, Norge, Sverige, Finland og på Færøerne for at udbrede TV-kanalen.

Efter 15 år gav Simon stafetten videre til Tom Inge Aas, og det nordiske regionskontor flyttede fra Hjørring til Tønsberg.
Men dermed var de aktive år ikke slut. Sine pensionistår har Simon Jacobsen foreløbig brugt til bl.a. at skrive frikirkernes og vækkelsernes spændede historie. Udfordringen har bragt flere kronikker fra hans hånd om emnet. Og han har bl.a. også udgivet bogen ”Den store vækkelse”.

Men det er ikke kun historien, der interesserer Simon. Han tilbyder gerne at hjælpe menigheder idag i gang med at missionere i deres lokale områder.