Bedehus Danmark kalder til bøn for Ukraine og for at krigen ikke breder sig

– Med krigen i Ukraine som bagtæppe – og en potentiel risiko for eskalering til andre dele af Europa og verden – vil vi komme sammen for at søge Gud i bøn.

Sådan skriver Bedehus Danmark i en opfordring til at komme til en bønnedag med kort varsel lørdag den 9. april.

– Vi er klar over, at dette sker med meget kort varsel, men på grund af situationens alvor har vi valgt at handle hurtigt. Tak for forståelse herfor.

Bed også derhjemme

Bedehuset lægger op til ”bøn i forventning til et stærkt Helligåndens nærvær med inspiration og profetisk tale – så vi ser situationen med Hans øjne og i tro kan bede og proklamere Hans vilje for en tid som denne!” I løbet af lørdagen er der oplæg om krisen i Ukraine ved Ulrik Corneliussen fra UMO Danmark.

Satans krigsplaner eller Guds fredsplaner

Om eftermiddagen kommer Peter Tinggaard med en bibelundervisning om, ”Satans planer og Guds planer”.

– I Eferserbrevet 6.11 formaner Paulus os til at “Iklæde jer Guds fulde rustning, så I kan holde stand mod Djævelens snigløb” – eller strategier – som nogle engelske udgaver oversætter det.

For vores fjende har planer, der udfoldes meget tydeligt i vores tid. Planer om frygt, splid og død, som presser sig på med kraft og intensitet; først igennem Corona virusset, nu gennem krigen i Ukraine – og frygt for en atomkrig, hedder det i indkaldelsen og Bedehus Danmark opfordrer til også at se på, ”hvad er Guds planer for verden, og for Danmark? Hvad vil Gud sige til sit folk? Og hvad vil Gud sige til verden igennem os?”

Dagen afrundes ca. kl. 15.


Artiklen fortsætter efter annoncen: