International kristen dansekonference

”The International Christian Dance Fellowship” og Psalto, ICDF-Skandinavien, holder konference ved Halmstad den 2.-7. august.

I starten af august samles dansere fra hele verden i Sverige til en uge med tværkirkeligt fællesskab, tilbedelse og workshops med undervisere i verdensklasse.

”The International Christian Dance Fellowship”, (ICDF), og Psalto, som er ICDF-Skandinavien, har nu åbnet for tilmelding til den internationale, kristne dansekonference på Gullbrannagården, Halmstad, den 2.-7. august 2022. Denne globale samling af kristne dansere har fundet sted hvert tredje år i ca. 30 år.

Hver gang samles danserne i et nyt land. Sidste gang, konferencen var i Europa, var i 2009.

Billedet viser dansere fra Houston Texas, der er medlemmer af dansegruppen Ad Deum Dance Compagny.

Danser med Jesus

– Det er med glæde og forventning, vi indbyder til denne konference. Vort håb og vor bøn er, at mange vil blive forfriskede af Herren selv og i fællesskabet med andre dansere, siger Patrik Pettersson, formand for ”Psalto – Kristna Dansgemenskapen i Skandinavien”.

”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med det svenske team, og vi ser frem til at møde nye og gamle venner og se, hvad Herren kommer til at gøre,” siger Liesl Townsend, der er ICDF Joint -Coordinator.

Arrangørerne henviser til, at Jesus i en travl tid tog sine disciple til side, for at de bare kunne være sammen med ham. Jesus siger i Joh. 10,10: ”Jeg er kommet, for at de skal have liv, ja overflod af liv”.

Konferencen

Dansekonferencen foregår på Gullbrannagården, der både er en familiecamping og et konferencecenter, som ligger smukt placeret syd for Halmstad på den svenske vestkyst. Grundtaksten er 5.095 svenske kroner (ca. 3.679,16 danske kroner).

Prisen inkluderer mad, logi, workshops, en danseforestilling samt en dag med dans og bøn i Halmstad.
Mere information på: https://gatherings.icdf.com/en/sweden-2022


Artiklen fortsætter efter annoncen:”ICDF” og ”Psalto”

I 1998 dannde kristne, der var passionerede omkring at udtrykke og kropsliggøre deres tro, netværket ”The International Christian Dance Fellowship”, (forkortet ”ICDF”). Det er en ulønnet organisation, som drives af frvillige medarbejdere og støtter, der giver tid, gaver og penge.

”ICDF” er et internationalt, ikke-samfundsbaseret og multikulturelt fællesskab. Det inkluderer alle og rummer alle stilarter af dans og niveauer af funktion og færdigheder.

”Psalto – Kristna Dansgemenskapen i Skandinavien” – er en økumenisk, frivillig forening, som stiftedes i 1993 under navnet ”Kristna Dansgemenskapen i Sverige”.
Målsætningen er at være en inspirationskilde for alle, som er aktivt udøvende, længes efter, eller er interesserede i dans til Guds ære.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Psalto” har til hensigt at støtte alle, som vil være en del af et skabende fællesskab fyldt med glæde, og som længes efter at se Guds navn æret gennem dans og bevægelse.

Se https://www.facebook.com/InternationalChristianDanceFellowship/?fref=ts,
https://www.facebook.com/Psalto-Kristna-Dansgemenskapen-i-Skandinavien-536508013073275/
https://www.instagram.com/icdfsocial/