3.500 til kampagne i Liverpool under fodboldkamp

Mange kom frem for at tage imod Kristus under evangelisten Franklin Grahams kampagne i Liverpool. Foto: Billy Graham Evangelistic Association.

Evangelisten Franklin Graham blev modtaget med stående klapsalver, da han gik på scenen i The Liverpool Exhibition Centre for at prædike om Guds kærlighed og tilgivelse.

”Gud er ikke død. Han lever og han er i Liverpool i aften,” fastslog prædikanten. Han talte ud fra lignelsen om den fortabte søn i Lukasevangeliet, kap. 15 og opfordrede ensomme, håbløse og misbrugere til at vende sig til Gud. “Tror du, at sex, alkohol, stoffer, osv. er noget nyt i denne generation? Nej, det går helt tilbage til Bibelen,” fastslog Graham.

“[Den fortabte søn] brugte alle sine penge til ingenting. Mange af jer har spildt jeres liv, og I ser tilbage og har ingenting, I kan pege på. Er du alene? Ensomhed er en skrækkelig ting, og leder mange til selvmord. Men Jesus sagde: Jeg vil aldrig svigte dig eller forlade dig,” fastslog Franklin Graham.

Opdaterede om fodboldkampen

Kampagnen i Liverpool faldt sammen med FA-Cup finalen mellem Liverpool og Chelsea, skriver Billy Graham Evangelistic Association.
Efter at have spillet 0-0 blev kampen afgjort med straffespark, og Franklin Graham opdaterede forsamling, idet han gik på scenen.

”Jeg må sige, at jeg er stolt af jeres fodboldhold. De overlevede en sudden death med 6-5,” fastslog prædikanten, før han talte videre om, at hele menneskeheden er underlagt en dødsdom.

“Men Gud er ikke død. Han lever, og han er i Liverpool i aften.” Graham kom også ind på pandemien og dens eftervirkninger: “Jeg er ikke sikker på, om det nogensinde vil blive det samme igen. Så mange mennesker er ramt, folk har været syge, er døde eller har mistet arbejdet.
Den frygt, som pandemien har sat i folk, med lockdowns, adskillelse og isolation har berørt så mange mennesker. Men vi takker Gud, fordi vi er her i dag, og vi beder om helbredelse ikke bare for dette land men for alle lande i hele verden, som stadig lider under Covid-19 pandemien.”

Mange til forbøn

Sidst på aftenen tog mange imod indbydelsen til at komme frem til forbøn for at modtage Jesus som deres frelser.
Prædikanten understregede overfor dem, at ”Gud elsker dig, du er tilgivet”.

Touren fortsætter

Franklin Grahams UK-tour med titlen ”God Loves You” fortsatte fra Liverpool mod Newport, South Wales den 21. Maj, Sheffield Arena den 25. Maj, og Excel Centre, London, den 16. Juli. Det kristne band Newsboys optrådte ved åbningsmødet og vil også være til stede ved møderne i South Wales og Sheffield. I London vil de kendte gospelartister CeCe Winans og Michael W. Smith medvirke.


Artiklen fortsætter efter annoncen: