Aglowkonference i Fredericia med talere fra Israel og Indien

Andrey Gelbet taler i Fredericia.

Både mænd og kvinder er velkomne, når den tidligere kvindebevægelse Aglow holder landsmøde den 10. -12. juni 2022.

Det har tidligere foregået på Nyborg Strand, men holdes i år på Hotel Fredericia. Her vil der fra fredag aften til søndag eftermiddag være et varieret udbud af talere. Tema for konferencen er ”Herrens Herlighed skal åbenbares” (Esajas 40:5), og alle talere vil tage udgangspunkt i dette bibelvers.

Messiansk jøde taler

Fra Israel kommer Andrey Gelbet, som er messiansk jøde og professionel turguide i Israel. Andrey Gelbet har igennem et år tilbudt live undervisning direkte fra Israel, hvor han har givet en dyb og grundig indføring i de geografiske steder i Israel, som har relation til Bibelen. Det er noget, Aglow har arrangeret. Andrey Gelbet taler lørdag eftermiddag.

Anne Manning underviser.

Indisk kvinde underviser

Blandt de øvrige talere er Anne Manning, Peter Tinggaard og Inger Porsen.

– Anne Manning er oprindelig fra Indien, og hun taler direkte til hjertet. Hendes undervisning er grundig og bibelsk funderet, fortæller Anneli Grube, som er medlem af Aglows nationalbestyrelse. Peter Tinggaard er teolog og har fokus på bøn i sin tjeneste. Han er desuden rådgiver for Aglow International Danmark.

Inger Porsen har gennem to årtier været national formand og er

Inger Porsen er landsformand.

desuden medlem af den Europæiske Aglow Komité. Inger taler i både ind- og udland. Lovsangsbandet er i år sammensat af sangere og musikere fra København, Viborg, Aalborg og Sønderborg, og der vil bl.a. være musik af en professionel tværfløjtenist.

Et af konferencens vigtige formål er at få kvinder (og mænd) til at mødes på tværs af kirkesamfund for at være sammen med andre i et kristent fællesskab. Aglow


Artiklen fortsætter efter annoncen:International fik sin første gruppe i Danmark i 1980 og har siden afholdt adskillige konferencer til stor opmuntring og glæde for mange, fortæller Aase Nielsen.

På hjemmesiden Aglow.dk kan man finde yderligere information om overnatning og forplejning.

Peter Tinggaard underviser.