Arina fandt helhed i Jesu forsoning

Som 18-årig havde Arina flere psykiatriske diagnoser. Den psykiske lægedom, hun havde brug for, fandt hun hos Jesus.

Arina Feldborg begyndte at skrive sange som teenager. Forskellige begivenheder i ungdomsårene førte hende ud i et mentalt mørke. Efter en åndelig oplevelse, da hun var midt i 20’erne, gav hun sit liv til Jesus og giver i dag Ham æren for sin totale helbredelse. Foto: Diana Subotowicz

Når man møder sanger og lovsangsleder Arina Feldborg er det svært at forestille sig, at hun for få år siden var plaget af angst og skam. Som hun sidder overfor mig i Københavns Frikirke, udstråler hun harmoni og taler med en stor afklarethed.

– Jeg voksede op i en kernefamilie, hvor mor og far var sammen. Vi havde en traditionel folkekirketro, fortæller Arina.
– Gudstjenesterne rørte mig, når jeg var der, men det var jeg kun, når jeg sang i byens pigekor.

Som teenager blev Arina søgende. Det var også her, hun skrev sine første sange:

– Når jeg nu ser tilbage på dem, kan jeg se, at de faktisk handlede om at møde Gud. Men så skete der noget, som smadrede harmonien:

– På det tidspunkt fik vi en støttepædagog i min klasse. I løbet af halvandet år var jeg godt og vel manipuleret ind i et tæt forhold til ham. Han var 43 år, og jeg var 13. Han var motoren i min musik. Det var ham, som fik mig ud at synge, og det var ham, som byggede mig op, når jeg var ked af det.

– Men i slutningen af 7. klasse var det gået for langt. Det blev opdaget af ledelsen og blev stoppet fra den ene dag til den anden. Min verden gik i stykker, for jeg troede, forholdet var okay. Det ved jeg jo godt nu, at det ikke var, men mine følelser fortalte mig noget andet dengang.
Støttepædagogen blev fjernet fra skolen, mens Arina skulle fortsætte sit normale liv i klassen. Den hjælp, hun fik tilbudt, sagde hun nej til, fordi hun var vred over det, der var sket.

Læs resten af artiklen her på udf.nu