Festival på Oasehøjskolen

Ny festival i maj byder på navne som Hymns from Nineveh og SOLO.

Oasehøjskolen afholder i samarbejde med YFC festivalen Sindrig – en festival for ånd, krop og sjæl.

SINDRIG er en festival over to dage, der kombinerer kultur, mad, musik og talks i Oasehøjskolens omgivelser ved Kjellerup den 20. – 21. maj 2022. Festivalen er en åben kristen festival, hvor man kan møde andre unge og opleve god musik, spændende mad, gode workshops og masser af fællesskab.

Musikken spiller en stor rolle på festivalen, som er et mødested for danske kristne bands – både kendte og ukendte. Hovednavnene på Stor Scene bliver Hymns from Nineveh, SOLO og Tundra. Men der er flere andre bands på upcoming scenen.

SINDRIG er ikke kun musik, men også forskellige foredrag om meningen med livet, om at gå fra at være muslim til kristen, klima og samtalecafe. På diverse workshops er der kor, crossfit, strikkecafe, udendørs volley og meget andet på programmet. Yderligere information og tilmelding via findes vis højskolens hjemmeside: oasehøjskolen.dk