Randers Friplejehjem holder åbent byggeri af ny tilbygning

Flemming Østergaard.

Fredag den 20. maj 2022 fra kl. 13:00 til 15:00 holder Randers Friplejehjem ”Åbent Byggeri” i deres nye tilbygning.

Formanden for Randers friplejehjem, Flemming Østergaard, glæder sig over udvidelsen:

– Det er en stor glæde for os her 2 ¾ år efter vi åbnede i august 2019, at kunne holde åbent byggeri til en tilbygning. En tilbygning, som er på 362 m2 og rummer fem lejligheder og servicearealer m.v.
Lige siden åbningen af plejehjemmet i august 2019 har der været en stor og vedvarende efterspørgsel fra visiterede borgere, som ønsker at være beboere på friplejehjemmet. Det er nu den efterspørgsel, som imødekommes med den nye tilbygning.

– Vi er taknemmelige for, at der er søgning til vort Friplejehjem, og med den nye tilbygning vil vort Friplejehjem have plads til 29 visiterede beboere og deres ægtefæller, slutter Flemming Østergaard.