Flerkulturel redaktør

Karen Sophie Krag har baggrund i både Danmark og Peru. Hun har oplevet fattiges barske levevilkår i afsidesliggende bjerge. En virkelighed, hun også beskriver som ny redaktør og digital kommunikatør i Mission Øst.

Har man som Karen Sophie Krag baggrund i så forskellige lande som Danmark og Peru, ligger kommunikation lige til højrebenet. Frem mod en master i virksomhedsdrift og kommunikation fra Copenhagen Business School studerede hun bl.a. i Mexico, Brasilien og Argentina. Efter jobs med ansvar for PR og marketing i flere københavnske virksomheder er hun nu landet i den danske hjælpeorganisation Mission Øst, hvor hun er redaktør og ansvarlig for digitale og sociale medier i organisationen.

– Jeg kunne se, at Mission Øst arbejder med langsigtet udviklingshjælp og i fjerntliggende områder af verden. Det tiltalte mig, fordi min mor selv kommer fra et af de fattigste områder af Peru – en lille landsby i et meget svært tilgængeligt område af Andesbjergene.
Karen Sophie Krag bor på Vesterbro med sin kæreste. I sin fritid holder hun af at være ude i naturen, dyrke yoga og løbetræne.