IM holder årsmødefestival

Indre Mission holder Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping den 10.-12. juni. Søndagsskolerne, IMU og Indre Mission står som arrangører.

På Indre Missions Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping den anden weekend i juni kan man finde aktiviteter for alle aldre.

Årsmødefestivalen byder naturligvis på formandsberetning samt en økonomiberetning og -drøftelse ved formand for Økonomiudvalget, Anders B. Hummelmose og formand for IM, Hans-Ole Bækgaard. Men der sker også meget andet.

Mange miljøer og tilbud

Programmet indeholder seks ”miljøer” med titlerne Fællesscenen, Bibelen, Livet, Lederen,

Ungdomskonsulent, Jim M. Pfrogner, holder BREAK-tid for de unge med Tid til forkyndelse, lovsang og fordybelse lørdag formiddag.

Break og Børneårsmøde.
Der er også mulighed for at deltage i friluftsaktiviteter, besøge markedspladsen med fokus på Indre Missions forskellige tilbud, søge samtale og forbøn, eller høre tolkning af udvalgte arrangementer til sprogene engelsk, arabisk og farsi.

’Vi er Guds børn’

På Mørkholt Strand Camping kan man leje en hytte, medbringe telt eller campingvogn, eller blot møde frem til aktiviteterne på pladsen.

Fredag den 10. juni har Mørkholts café åbent fra kl. 19.00-20.00.

Herefter er der Åbningsfest for alle med temaet: ”Vi er Guds børn!” på Fællesscenen.

Fredag aften taler landsleder i Agape, Annette Bech Vad i miljø-sporet Livet om Troens betydning i mødet med kriser.

Her vil bandet Pasta Party lede sang og musik for både børn og voksne, og fritidsforkynder Svend Erik Petersen, Ringkøbing, vil holde en bibelrefleksion.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Festivalen slutter søndag eftermiddag med en afslutningsfest med temaet ”Taknemmelighed”.