Missionsfest fejrer 100 års samarbejde med Tanzania

Knud Elmo har i mange år været missionær for BDM i Tanzania.

Søndag den 22. maj 2022 inviterer Brødremenighedens Danske Mission til missionsfest i Christiansfeld.

Festen markerer 100-års jubilæum i partnerskabet med Brødrekirken i Vest-Tanzania.
BDM i Tanzania Det er i år 100 år siden, BDM udsendte sine første otte missionærer til Tabora-regionen i Tanzania. Tanzania er landet, hvor BDM ’altid’ har været.

Fra begyndelsen i 1922, hvor de første otte danske missionærer blev udsendt, og frem til i dag har BDM været til stede med missionærer og unge volontører, der rejser ud for at gøre en forskel. BDM har fortsat udsendte medarbejdere i Vest-Tanzania.

Festlig markering

Missionsfesten begynder med gudstjeneste kl. 10.00 i Brødrekirken, Christiansfeld, hvor provst Poul Erik Knudsen, bestyrelsesformand i Dansk Missionsråd prædiker. Festen fortsætter i ”Søstrehuset” frem til kl. 17. Der indsamles en jubilæumsgave til BDM’s arbejde. Gæster fra Brødrekirkens ledelse i Tanzania medvirker. På festen vil deltagerne også høre nyt fra BDM’s arbejde i DR Congo, Rwanda, Burundi, Albanien og Vestbredden-Israel. Alt sammen et arbejde, som er i god udvikling og vækst.