Missionsfest markerer 100 års samarbejde med Tanzania

Provst Poul Erik Knudsen.

Søndag den 22. maj 2022 inviterer Brødremenighedens Danske Mission til missionsfest i Christiansfeld. Festen markerer 100-års jubilæum i partnerskabet med Brødrekirken i Vest-Tanzania. Gæster fra Brødrekirkens ledelse i Tanzania medvirker.

Det er i år 100 år siden, BDM udsendte sine første otte missionærer til Tabora-regionen i Tanzania. BDM har fortsat udsendte medarbejdere i Vest-Tanzania.

På festen vil deltagerne også høre nyt fra BDM’s arbejde i DR Congo, Rwanda, Burundi, Albanien og Vestbredden-Israel. Alt sammen et arbejde, som er i god udvikling og vækst.

Missionsfesten begynder med gudstjeneste kl. 10.00 i Brødrekirken, Christiansfeld. Prædikant er provst Poul Erik Knudsen, bestyrelsesformand i Dansk Missionsråd. Festen fortsætter i ”Søstrehuset” frem til kl. 17. Der indsamles en jubilæumsgave til BDM’s arbejde.