Tidligere dødsdømt i Pakistan taler flere steder i Danmark

Asia Bibi sad i 8 år på dødsgangen anklaget for blasfemi.

Asia Bibi er inviteret til Danmark af Tænketanken for Forfulgte Kristne i samarbejde med komitéen, der arrangerer Himmelske Dage, og med støtte fra flere organisationer. Hun taler ved en forbønsgudstjeneste for forfulgte kristne fredag den 27. maj kl. 20 i Roskilde Domkirke.

Efter gudstjenesten holdes et fakkeloptog under overskrifterne Religionsfrihed for alle og Støt kampen for trosfrihed. Fakkeloptoget går fra domkirken til Hestetorvet, hvor der sluttes med taler, oplyser Tænketanken for Forfulgte Kristne.

Møder i Aarhus

Inden Himmelske Dage taler Asia Bibi tirsdag den 24. maj kl. 19.45 i Kirketorvet, Ryesgade 28A, Aarhus om ”Håbets stemmer fra Pakistan”. Hun skal også besøge Diakonhøjskolen, Aarhus Efterskole og Gellerup Kirke. Desuden skal hun mødes med flere kirkeledere og politikere, skriver Tænketanken.