100.000 til dansk kampagne i Pakistan

Ikke færre end 86.952 ønskede at tage imod frelsen i tro på Jesus Kristus for første gang i deres liv.

Over 100.000 mennesker samledes, da den danske missionsorganisation Gospel Outreach holdt kampagne i Pakistan fra 16.-23. maj.

Den danske missionsorganisation havde sammen med lokale kirker fået tilladelse til at holde udendørs kampagner i det ellers meget islamiske Pakistan. Det officielle navn er faktisk ”Den Islamiske nation Pakistan”. Men ikke alle er muslimer. De officielle statistikker siger, der er 2% kristne i nationen, men evangeliet går frem. Mange mener derfor, at procenten af kristne ligger en del højere.

Mange husmenigheder bliver plantet. Kristen evangelisation foregår mere og mere åbenlyst. Der er kirkeledere, som udviser meget mod, trods forfølgelse og svære vilkår.

Flyttet til anden by på grund af spændinger

Det var således også planlagt, at kampagnen skulle afholdes i byen Okara. Men på grund af spændinger og uro valgte Gospel Outreach at flytte til byen Shahkot i stedet. Spændingerne i Okara skyldtes blot, at en kristen mand havde giftet sig med en muslimsk kvinde. Mere skulle der ikke til, for at nogle muslimer begyndte at lave uro. Det siger noget om, de vilkår, som kristne i Pakistan lever under.

Største projekt

86.952 muslimer gav respons på frelses-invitationen og bad med på frelsesbønnen.

Kampagnen var lagt stort op. Faktisk er kampagnen det største projekt, som Gospel Outreach har holdt til dags dato i deres bestræbelser for at nå ud med evangeliet i hele verden. Ikke færre end 750 busser var sat ind for at bringe mennesker fra de mange omkringliggende landsbyer til kampagnen.

Der var da også et godt stykke over 100.000 mennesker fredag aften. Her forkyndte Per Hyldgaard evangeliet og gav anledning til, at man kunne give respons til frelse. 86.952 gav respons til frelse…! For alle var det første gang, de gav deres liv til Jesus.

Opfølgning i bussen

På hver bus var der en ”busleder”, som fik navn og kontaktinformation på dem, der havde givet respons til frelse. Navnene blev skrevet ned, mens de kørte folk hjem igen til deres landsbyer. Derfor kan opfølgningsarbejdet nu gå i gang. Det forventes, at der bliver startet mange nye husmenigheder. En husmenighed i Pakistan vil typisk have mellem 20-40 medlemmer.

Moren fortæller, hvordan en stor knude i datterens nakke forsvandt efter forbøn i Jesu navn.

Mange helbredelser

Der var også mange, der kom og fortalte, at de var blevet helbredt. Mange med smerter og mangeårige helbredsproblemer fortalte, hvordan de var blevet smertefri, da der blev bedt for de syge på mødet. Det første vidnesbyrd fra en deltager, der kom op på scenen, var en mor med sin lille datter. Pigen havde haft en stor knude i nakken. Knuden forsvandt for øjnene af moren, da der blev bedt for de syge…!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Konference for 1200

Der var lagt op til 500 deltagere på den kirkelederkonference, der også blev holdt, men der kom 1200. Det var et bredt kirkespekter, der var repræsenteret, lige fra biskopper fra den presbyterianske kirke til ledere fra pinsekirker. Der var dog en mærkbar enhed og samtidig en stor sult efter forkyndelsen. Ud over Per Hyldgaard havde Gospel Outreach to medarbejdere på talerlisten. Det var Jens Smedstrup Pedersen og Dan Ahlmann.

Per Hyldgaard og hans medarbejdere var med på et direkte interview på Sat-7 TV.

Også TV mission

Både konference- og kampagnemøderne blev sendt live på Asia SAT-7 kanalen. Desuden blev Per Hyldgaard inviteret til at være med på direkte TV. SAT-7 kanalen er en kristen tv kanal, der sender over store dele af Asien, Mellemøsten og Nordafrika. Millioner af mennesker har dermed mulighed for at få evangeliet lige ind i stuerne.

Sådan kan du være med

Udfordringen anbefaler at støtte Gospel Outreachs mission på MobilePay: 53914 eller via Spar Nord Bank: 9046-4573458449. Husk at opgive navn og cvr.nr. hvis du ønsker skattefradrag for gaven. (Ønsker du specielt at støtte Udfordringens radio- og filmarbejde i Afrika, skal du skrive “Udfordringens Radioarbejde.”)


Artiklen fortsætter efter annoncen: