Franklin Graham prædikede for 68.000 i Rio de Janiero

For 48 år siden holdt Franklin Grahams far, Billy Graham, kampagne i Brasilien.

Næsten et halvt århundrede efter sin fars besøg i regionen har evangelisten Franklin Graham holdt en weekend-kampagne på Brasiliens strande, hvor mange tusinder trodsede regnen for at høre evangeliet.

The Esperança Rio (”Håb Rio”) på Copacabana Beach kom efter flere års bøn, planlægning og oplæring. The Billy Graham Evangelistic Association har samarbejdet med over 4.000 kirker for at gennemføre programmet, skriver The Christian Post.

Næsten 70.000 mennesker med paraplyer i hænderne mødte frem for at høre den 69-årige evangelist fortælle om Guds kærlighed. Til Christian Post udtalte Franklin Graham, at der er en ”stor sult” efter evangeliet. ”Nogle mennesker kom her klokken 2 om eftermiddagen og blev stående. Der var ingen stole. De stod på stranden og ventede, mens flere og flere kom til. Folk søger Gud og vil gerne vide, hvordan deres synder kan blive tilgivet, fastslog Franklin Graham.