Ny KFS-sekretær i Østjylland

Anders Kildahl Keseler, Risskov, der bliver cand.theol. til sommer, skal være KFS-sekretær i Østjylland fra 1. august som barselvikar for Anna Kiel Rughave.

Om sin egen baggrund i KFS fortæller Anders Keseler:

”Igennem KFS har jeg fundet stor glæde og frimodighed i min tro på Jesus, og dét KFS vil jeg gerne give videre til andre. Jeg glæder mig til at have en hverdag med både gym’er og stud’er. Der er så meget på spil i ens studieår – og derfor er det den bedste tid at være grebet af Ham, der holder verden. Jeg har været engageret i Aarhus storKFS og også i det internationale KFS – blandt andet igennem en praktik i UCCF (det britiske KFS). Jeg er uhjælpelig nysgerrig på det meste, storforbruger af podcasts og total meget pastor in spe. Jeg har altid gerne villet arbejde i KFS – og nu er jeg landet det bedste sted – Aarhus.” Anders er gift med Nanna, som også arbejder i Aarhus.