Ny leder i Global Leadership Network

Søren Würtz (til venstre) stopper som leder af Global Leadership Network Denmark. Han afløses af Christian Fog Laursen.

Søren Würtz har været bestyrelsesmedlem og Country Leader i Global Leadership Network Denmark siden 2008. Nu har han valgt at give stafetten videre til Christian Fog Laursen.

– Jeg er siden min første dag i GLN DK’s arbejde – som i 2008 hed Willow Creek Association Denmark – blevet utrolig motiveret og inspireret gennem de lokale og internationale opgaver, jeg har beskæftiget mig med i løbet af de 14 år, jeg har været med på rejsen, siger Søren Würtz.

– Kernen i vores arbejde er at formidle inspiration i verdensklasse gennem vores GLS-konferencer til ledere world wide. Meget af undervisningen har været afgørende vigtig at få ind under huden i mit eget ledelsesliv. Noget af det jeg særligt er blevet bevidst om i mit arbejdsliv er, at ledere ofte glemmer at stoppe, mens ”legen er god”. Vi skal huske, at alting har sin tid, og det er derfor vigtigt for mig at lave et skift, mens jeg stadig har energi og motivation i arbejdet og på den måde kan sikre, at organisationen kan få en optimal proces, når der skal overdrages opgaver og ansvar til min afløser.
Søren Würtz vil dog fortsat være aktiv som GLS-ambassadør i de netværk, han er engageret i.

Brænder for trivsel og ledelse

Christian Fog Laursen beskæftiger sig med evidens- og vidensbaseret trivselsudvikling i virksomheder og organisationer som selvstændig konsulent. Han har tidligere arbejdet inden for samme felt hos Krifa, hvor han sideløbende har været en aktiv del af Krifas regionale bestyrelser i Hovedstaden og Midt- og Vestsjælland i perioden fra 2016 frem til juni 2022.

Ud over dette har Christian bl.a. været involveret i ledelse i et byggemarked, har en ledelsesuddannelse bag sig og er pt. bestyrelsesformand i den lokale kirke, hvor han kommer.

– Jeg har altid selv brændt for ledelse. Derfor er det enormt berigende at kunne hjælpe virksomheder og organisationer gennem mit daglige virke. At kunne præge eller være en medvirkende faktor på ledelses- og medarbejderkulturen igennem trivselsudvikling er fantastisk, siger den nye GLN-leder.

– Det bliver selvfølgelig svært at gå i Sørens fodspor med den enorme indsats, han har lagt for dagen. Og det skal jeg selvfølgelig heller ikke. Men jeg skal finde min egen tilgang og væren i rollen som Country Leader. Samtidig er jeg taknemmelig og vil holde fast i de gode dialoger, Søren og jeg har haft over tid, og jeg bliver ved med at trække på hans viden og visdom videre fremover, siger Christian Fog Laursen.
Han er allerede kommet godt fra start med løbende overdragelse fra Søren Würtz det seneste halve år.

Brug for nye i bestyrelsen

Christian og GLN DK-bestyrelsen ønsker at supplere den danske bestyrelse med stærke kompetencer, der kan lede udviklingen af GLN DK’s arbejde ind i en ny æra. Den danske bestyrelse består af følgende medlemmer:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Anders Christensen, (nyt medlem), Anders Mortensen, produktion (nyt medlem), Christian Laursen, Country Leader, Jette Kjær Bach, økonomi (afgående), Mickey Klysner Riis, formand og GLS-facilitator, Paul Mitchell (nyt medlem).