Så blev Udfordringens ivrige filmmissionær gift

Film-evangelist Ezéchiel Béré og hans brud, Rachel Bigambi, som også er meget aktiv i missionsarbejdet.

Udfordringens energiske film-missionær Ezéchiel Béré har oplevet skuffelser i sit liv.

En af dem var, da hans kone forlod ham og tog deres to børn med. Inden da havde hun forsøgt at skille sig af med ægtemanden ved at blande gift i hans mad. Men Ezekiel overlevede mirakuløst efter en udpumpning.

Og Ezéchiel fortsatte ufortrødent sit arbejde som film-evangelist. Udover at vise Jesus-film i både bush og by, opbygger han og hans team nye menigheder af de hundredvis af nye kristne, heriblandt også en del tidligere muslimer.

For nogen tid siden forespurgte en ven, om Ezéchiel ville overveje at gifte sig med en af de meget aktive i evangelisationen, Rachel Bigambi fra Guider. Og det ville Ezéchiel meget gerne. Efter at Ezéchiel havde sørget for at betale brudeprisen i form af en kuffert med tøj, sko m.m. til både faderen og en tante (da moderen var død), kunne parret den 14. maj invitere til bryllup.

Film-evangelist Ezéchiel Béré i aktion i en af de mange landsbyer, som han besøger med sit enkle filmudstyr.

Udfordringens læsere har hjulpet ægteparret med bl.a. en symaskine, så Rachel kan være med til at forsørge familien. Hendes far er skrædder og hun har lært faget derhjemme.

Du kan støtte radio- og filmarbejdet gennem Gospel Outreach, som vi samarbejder med: MobilePay: 53914 eller Spar Nord Bank, Reg.: 9046 Konto: 4573458449. Husk at bemærke ”Udfordringens radio” eller ”Udfordringen film-mission”. Tak!