ICEJ-præsident: ’Bed for Israel og giv støtte til beskyttelsesrum’

Præsidenten for Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem, Jürgen Bühler, beder om både forbøn og økonomisk støtte til flere beskyttelsesrum i Israel på grund af de voldsomme terrorbombninger fra Gaza. Det skriver Norge Idag.

I sin appel til ICEJ’s venner nævner Jürgen Bühler, at der var intense raketangreb lørdag-søndag, mens Israel markerede fastedagen Tisha B’Av til minde om ødelæggelsen af de jødiske templer. Præsidenten opfordrer til bøn om fred og betegner våbenhvilen ”skrøbelig”.

– En skrøbelig våbenhvile ser ud til at holde denne mandag morgen her i Israel, efter at den palæstinensisk-islamiske jihad-terrormilits har skudt over 1000 raketter og granater siden forrige fredag ​​rettet mod civile områder i det sydlige og centrale Israel. Titusindvis af israelere blev tvunget ind i beskyttelsesrum de sidste dage, mens omkring 51 palæstinensere er rapporteret døde. Dette inkluderer 24 terrorister fra Islamisk Jihad, samt 27 civile, hvor 16 blev dræbt af palæstinensiske raketter, som landede inde i Gaza, skriver han med henvisning til tal fra det israelske forsvar (IDF).

Bühler nævner, at Islamisk Jihad er direkte finansieret og styret fra Iran, og at den palæstinensiske terrorgruppe Hamas tillader dem at operere fra Gazastriben. Samtidig beder Bühler også folk give en generøs gave for at hjælpe ICEJ med at skaffe flere beskyttelsesrum til sårbare områder, som lever med trusler om terrorangreb og raketter. Det seneste årti har ICEJ doneret over 170 beskyttelsesrum til sårbare israelske samfund, især i områder nær grænsen til Gaza, skriver Norge Idag.