Ny rektor på Dansk Bibel-Institut

Henrik Nymann Eriksen

På DBI, som er Menighedsfakultetets søsterorganisation i København, har man til det kommende studieår optaget 10 studenter på bacheloruddannelsen i teologi og mission, samt 11 nye studenter på enkeltfag og fire på netstudier. Ved semesteret start vil man også byde velkommen til DBI’s nye rektor, Henrik Nymann Eriksen.

Velkomstreception og -forelæsning

Den nye rektor, som har været forstander på Luthersk Missions Højskole i Hillerød samt generalsekretær i KFS (1998-2003), vil holde en tiltrædelsesforelæsning mandag den 15. august kl. 15.00. Det sker i forbindelse med en velkomstreception for DBI’s venner, studerende og samarbejdspartnere på Dansk Bibel-Institut på Leifsgade 33,6. sal 2300 København S

Henrik Nymann Eriksens forelæsning har emnet ”Oplært for Himmeriget. Dyder og laster hos skriftkloge før og nu”.
Efter forelæsningen vil der fra kl. 16.00-17.30 være velkomstreception med lidt godt at spise og mulighed for at bringe en hilsen til DBI’s nye rektor.