Sponsorløb sikrer stipendier

Årets sponsorløb på Menighedsfakultetet i Aarhus foregår den 15. august.

Hvert år i august holder Menighedsfakultetet i Aarhus et sponsorløb for at finansiere stipendier til sine studerende, som ikke modtager SU. Sidste år satte sponsorløbet rekord med en indsamling på 518.000 kroner. I år foregår sponsorløbet den 15. august kl. 17.00-18.00 på Aarhus Cyklebane og på Ceres Parks atletikstadion. Foto: Menighedsfakultetet.

Menighedsfakultetets Sponsorløb 2022 afvikles forventeligt mandag den 15. august kl. 17:00-18:00 på Aarhus Cyklebane og på Ceres Parks atletikstadion, oplyser MF.

MF’s sponsorløb har siden 2010 bidraget væsentligt til at finansiere stipendier til fakultetets studerende, der ikke modtager SU. Sidste år genererede løbet hele 518.000 kr.

Hvis man ønsker at støtte MF’ studerende, kan man melde sig som løber, gående eller cyklist på hjemmesiden.
Man kan også opfordre andre til at gøre det, eller sponsorere en deltager, skriver MF, som opfordrer til forbøn for arrangementet.

Ruterne

Cyklisterne skal cykle på Aarhus Cyklebane (Jyllands Alle 79, 8000 Aarhus C), som er 333,3 meter lang. Løberne skal løbe på Ceres Parks atletikstadion, (Stadion Allé 70, 8000 Aarhus), mens de gående deltagere sandsynligvis får tildelt en rute i Marselisborg Mindepark.

Lokale sponsorløb

Det er også muligt at arrangere lokale sponsorløb rundt om i landet på selvvalgte ruter og selvvalgte tidspunkter. MF har således gode erfaringer fra de senere år, hvor der har været cykelhold på ruter omkring Kibæk, Grindsted og Aarhus Nord samt løbere i Esbjerg, Vejle-Kolding og i Aarhus-området.

Præmier

Alle nye aktive deltagere får en MF-T-shirt, mens tidligere deltagere genbruger deres t-shirts. Alle deltagere får umiddelbart efter løbet en sandwich, sodavand og is i stadionområdet. Derudover er der mulighed for at vinde følgende præmier:

Gavekort til weekendophold i et sommerhus; gavekort til MF’s bogsalg, samt bog-, vin- og gavekurvspræmier mm. fra diverse firmaer.
Støtter og ryster sammen Beløbene, som de aktive cykler eller løber ind, varierer fra omkring 1000 kr. til over 59.000 kr. med et typisk gennemsnit på omkring 10.000 kr. Men alle beløb tæller med.

Sponsorløbet ligger tæt på semesterstartsdagen, og det har også en stor social betydning, fordi deltagerne bliver rystet godt sammen på tværs af studenterårgange, ansatte, ledelse og sympatisører. Desuden er der kort før sponsorløbet semesterindledningsforelæsning på MF, hvor alle er meget velkomne, skriver Menighedsfakultetet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: