Nye tilbud på Børkop højskole

Et nyt skoleår er startet på Indre Missions Højskole i Børkop. I løbet af skoleåret er der bl.a. mulighed for studietur til Etiopien og Sverige, med udgangspunkt i den linje man vælger at gå på – og der er meget at vælge imellem.

GDT – Global Discipleship training er et bibelskoleforløb, som er opstået i samarbejde med Promissio, og her har man først 4 ugers forberedelse i Danmark, dernæst 11 uger i Etiopien og så igen 7 uger hjemme igen. Lovsangsskolen er en linje, hvor man vil udruste, forme og danne kommende musikere, sangere og lovsangsledere til fremtiden i kirken i Danmark.

Linjen er naturligvis præget af meget musikundervisning, men man vil også få et større kendskab til Bibelen – og så er der også her et ophold i Etiopien og Sverige eller København. Ud over disse nye forløb er der også den ”klassiske” bibelskole, med bibel- og kristendomsfag og valgfag som musik, krea og outdoor. Under dette forløb er der en studietur til Israel.