Bed for folketingsvalget på tirsdag

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

Meget ser ud til at være afgjort allerede inden valget på tirsdag. Den siddende statsminister Mette Frederiksen kan formentlig fortsætte.

Skulle hun ikke få nok opbakning fra de socialistiske partier, har den tidligere Venstre-leder, Lars Løkke, allerede peget på en regering ”hen over midten”, og det vil formentlig sige et samarbejde mellem Socialdemokratiet og Løkkes nye parti Moderaterne. Dermed har Løkke taget luften ud af alle de proteststemmer, der ellers havde samlet sig om Støjbergs Danmarksdemokrater og de andre borgerlige partier, som ønskede et opgør med Mette Frederiksens politik og lederstil.

Der er ikke noget at sige til, at de borgerlige føler sig forrådt af Løkke. Han kan til gengæld se frem til et kæmpe come-back – rent personligt.
Vi må så bare bede til, at det ikke blot bliver til personlig succes for Løkke, men at det også vil gavne Danmark med en regering hen over midten.

Glem ikke at gå i forbøn for disse nøglepersoner.

Skæbnevalg for KristenDemokraterne

For KristenDemokraterne kan valget også se ud til at være afgjort. Alle meningsmålinger tyder i gennemsnit på, at KD kun får 0,6 pct. af stemmerne – og dermed ligger langt under spærregrænsen.

Efter Jens Rohdes provokerende folketingsforslag om at fjerne alle hindringer for abort (stik imod partiets vigtigste mærkesag), og Isabella Arendts pludselige exit til de Konservative, var det virkelig en uriaspost for næstformanden Marianne Karlsmose at overtage ledelsen. Men hun gjorde det, vel vidende at oddsene ikke var gode. Vi kunne godt unde Marianne og de tapre KD’ere en mirakelsejr. Men alt afhænger ikke af KD og de kristne politikere.

Bed om, at Gud må oprejse en moderne Kyros, ligesom i Bibelen. En statsmand, som måske slet ikke er kristen, men som på grund af de helliges bønner kommer til at udføre Guds vilje.

”En retfærdigs bøn har en mægtig virkende kraft.” Jakobs brev 5,16


Artiklen fortsætter efter annoncen: