Niels Johansen på bogmessen

Blandt udstillerne på BogForum i Bella centret den kommende weekend, 4., 5. og 6. november, kan man på ProRex’s stand møde Niels forfatteren Johansen. Det bliver lørdag kl. 13.

Hans bog ”Som stenene synger i vinden” er netop udkommet på ProRex. På forlagets stand kan man få en bogsnak med folkene bag forlaget, Else Marie og Christian Larsen. Lørdag kl. 13 er en af forlagets forfattere, Niels Johansen, på standen. Hans bog ”Som stenene synger i vinden” er netop udkommet.

”Vi glæder os til igen at have en stand på BogForum,” siger Christian Larsen, forlagets indehaver. ”Det er altid dejligt at hilse på vores kunder og mange af de tusindvis af besøgende, der gæster messen fra hele landet. Vi bliver helt opmuntrede af at opleve den gejst og energi, der opstår, når bogelskere mødes til landets store bogevent.”

”Det er en fornøjelse at møde alle de mange glade læsere og fortælle dem om vores spændende udgivelser. Netop nu er den trykte bog et must til de lange mørke aftener. Den er meget energivenlig og kræver kun lidt lys at læse ved,” tilføjer redaktør Else Marie Larsen med et smil.