Stå sammen, nu

Ole Madsen,
Assens
ole@oxn.dk

Det vigtigste redskab til at svække er at sprede mennesker fra hinanden! Vi har altid sendt nogen ud for at påvirke andre steder. Uden en ”sendemenighed” er det dog næsten umuligt. Lige om lidt har vi muligheden for at vise Danmark, at vi er nogle, der står sammen om de kristne værdier!

Vise, at vi står sammen om at sætte kristne værdier højere end socialistiske eller liberalistiske samfundsmodeller, der har den fælles værdi, at det er penge, der skal gøre mennesker lykkelige. Efter Finanskrisen i 2008 viste det sig at lande i Europa, hvor Kristendemokrater var med i landets ledelse, at de lande klarede sig meget bedre.

Kristne værdier er godt for mennesker og samfund. Ja, de var grundlaget for det nye Danmark, som bl.a. Gruntvig var med til at forme. Jeg glæder mig over, at der er mennesker, der tager kristne værdier med i andre partier. Min opfordring er at ”spilde” din stemme på at vise Danmark, at vi er nogle, der tror på: At det Kristne livs og menneskesyn er et langt bedre grundlag for mennesker og samfund.

Jeg har været aktiv i KristenDemokraterne (KD) i 40 år og har snakket politik med rigtig mange kirkeligt aktive. Hos dem, der ikke stemmer på KD, er der et klart gennemgående træk: Kan man blot finde en grund til ikke at stemme på KristenDemokraterne, så stemmer man ikke der. Og:

Kan man finde blot en grund til at stemme på et andet parti, så stemmer man der! Lad os nu stå sammen og vise, at vi mener det; at vi mener, at kristne værdier er det bedste for samfund og for mennesker!

Jo flere, der står sammen, jo stærkere står vi i samfundsdebatten og det politiske arbejde, fremover. Om det så bliver uden for eller inden for borgens mure. Danmark er på vej væk fra de kristne værdier. Vil du spilde din stemme på partier der fører os den vej? Jeg håber, at du spilder din stemme på KD!