To bøger af Lisa Bevere i bogklubben næste weekend

Kvinder skal være stolte af at være kvinder frem for at efterligne mænd, mener Lisa Bevere.

Lisa og John Bevere er begge forfattere til hver deres bøger, og de taler desuden på konferencer rundt i verden.

I USA er det mere almindeligt end i Danmark, at kvinder taler på kristne konferencer, medvirker i TV-programmer og udgiver deres egne bøger.

Blandt de mest kendte er Joyce Meyer, Anne Graham, Heidi Baker og Lisa Bevere. Lisa Bevere har skrevet flere bøger, hvor hun fokuserer specielt på kvinders personlighed og tros-liv. To af disse bøger er oversat til dansk. Det er ”Kys & Knuste Hjerter” og ”Slås som en pige”, som er udkommet på forlaget Alstrup.

Kys & Knuste hjerter

”Kys & Knuste Hjerter” har undertitlen ”Hvorfor kvinder mister så meget, når de giver efter”. I bogen argumenterer Lisa for, at kvinderne skal kæmpe for at genoprette deres værdighed, ære, styrke – og magt. ”Mænd elsker eventyr og lidt uforpligtende kærlighedsforbindelser, alt imens kvinder længes efter intimitet, romantik og passion,” skriver hun.

”Vi blev skabt til så meget mere end kun som en mulighed for mænd til at få afløb for deres seksuelle energi. Som kvinder ønsker – og fortjener – vi også mere, end blot vor egen seksuelle frigørelse,” argumenterer hun.

Slås som en pige

I bogen ”Slås som en pige” opfordrer Lisa Bevere os til at acceptere, at kvinder og mænd ER forskellige, i stedet for at prøve på at udrydde forskellene. Vi lever i en kultur, hvor mænd og kvinder bliver opfordret til at bevæge sig tættere mod centrum og væk fra de egenskaber, som adskiller kvinder fra mænd.

Blandt mænd er udtrykket, at ”slås som en pige” lidt fornærmende og indbegrebet af svaghed. Men Lisa udfordrer kvinder til i stedet at acceptere – og fejre – sig selv, som de er, skabt af Gud. Deres kvindelighed er i virkeligheden deres største styrke, mener hun.

Lisa Bevere giver gode råd til kvinder i sine bøger – og mænd kan også lære noget.

Køb en ekstra

I næste weekend udsender Udfordringen én af de to bøger til alle medlemmer af bogklubben. Vi har en mulighed for at udsende bøger sammen med avisen til en meget lav porto, men vi kan desværre ikke styre, hvem der får hvilken bog. Derfor kan man ikke på forhånd vælge, hvilken bog man ønsker.

Men vi beholder et mindre ekstra-oplag af de to bøger. Hvis man har fået den ene bog, men hellere ville have haft den anden, kan man bestille den anden bog til bogklubpris, dvs. for kun 50 kr. plus porto. Og man skal ikke sende den første retur. Bøgerne koster ellers 198 kr. De er på henholdsvis 228 sider og 268 sider.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Trøstebog til mænd

Mandlige bogklubmedlemmer kan med fordel læse sig klogere på det modsatte køn gennem Lisa Beveres bøger. Men hvis man nu skulle være dybt skuffet over at få en ”kvindebog”, kan bogklubmedlemmer også købe John Beveres bog ”Motiveret af evigheden” til bogklubpris på kun 50 kr., selv om den normalt koster 198 kr.

Endnu ikke medlem?

Udfordringens Bogklub udsender fire gange om året en bog til kun 50 kr. stk – vel at mærke inklusiv porto. Det kan vi kun gøre, fordi vi er en avis. Og derfor er det nødvendigt, at du er abonnent for at kunne få bogklubbøgerne. Du skal også bo i Danmark af hensyn til portoen for at kunne modtage bøger.

Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en bog sammen med din avis fire gange årligt. Det vil altid være gode kristne bøger fra Udfordringen, Forlaget Scandinavia, Alstrup og andre kristne forlag. Du kan kun bytte din bog, hvis du møder op på Udfordringen med en uskadt bog. Herefter vil du kunne vælge en anden af de udvalgte bøger, som sendes i bogklubben.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmelding inden tirsdag

Hvis du tilmelder dig på udfordringen.dk/bogklub inden tirsdag d. 1. november kl. 12, vil du allerede modtage næste bog på lørdag-søndag med avisen.

Husk at indbetale 50 kr. pr. bog eller 200 kr. årligt til MobilePay nr. 22 50 16 – eller konto 7040-000 2115631 – mrkt. bogklub.